Pomme de terre farcie oeuf et bacon.
Hello everybody, it's Brad, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, pomme de terre farcie oeuf et bacon. It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Pomme de terre farcie oeuf et bacon is one of the most favored of recent trending foods on earth. It's enjoyed by millions daily. It's easy, it's quick, it tastes delicious. Pomme de terre farcie oeuf et bacon is something that I've loved my whole life. They're nice and they look fantastic.
To begin with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook pomme de terre farcie oeuf et bacon using 6 ingredients and 2 steps. Here is how you cook that.
The ingredients needed to make Pomme de terre farcie oeuf et bacon:
- {Take 1 of grosse patate.
- {Make ready 1 of oeuf.
- {Take 100 gr of lardons de bacon.
- {Prepare 2 c of à c de crème fraîche épaisse.
- {Prepare 15 gr of d'emmental râpé.
- {Take of Sel poivre.
Instructions to make Pomme de terre farcie oeuf et bacon:
- Faire cuire la pomme de terre a la vapeur avec la peau ! Environ 30 min. Surveiller la cuisson en plantant la lame d'un couteau, et poursuivre la cuisson si besoin..
- Faire revenir les lardons.Creuser la pomme de terre, laisser 1 cm de chair sur les bords. Ecraser la chair en purée, y ajouter le fromage la crème sel poivre et les lardons. Mélanger. Garnir la pomme de terre avec cette farce. Suivant la pomme de terre vous ne pourrez pas tout faire rentrer. Faire un trou dans la farce mise dans la pomme de terre, verser l'œuf dedans. Retirer du blanc si besoin. Ajouter le reste de fromage, enfourner a four préchauffer à 180/200 degrés pendant 10/15 min..
So that is going to wrap this up with this special food pomme de terre farcie oeuf et bacon recipe. Thanks so much for your time. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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