Panna cotta asperge saumon.
Hello everybody, it is Louise, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, panna cotta asperge saumon. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Panna cotta asperge saumon is one of the most favored of current trending foods on earth. It's easy, it is quick, it tastes yummy. It's appreciated by millions daily. Panna cotta asperge saumon is something that I've loved my entire life. They're nice and they look wonderful.
To get started with this recipe, we have to prepare a few components. You can cook panna cotta asperge saumon using 12 ingredients and 12 steps. Here is how you can achieve it.
The ingredients needed to make Panna cotta asperge saumon:
- {Get of pour la partie panna cotta asperge :.
- {Get 160 g of d'asperges vertes en bocal.
- {Make ready 20 cl of crème liquide.
- {Take 10 cl of lait.
- {Get 2 of feuilles de gélatine.
- {Get of Sel poivre.
- {Make ready of pour la partie panna cotta saumon :.
- {Take 140 g of saumon fumé.
- {Make ready 30 cl of crème liquide.
- {Take 2 of feuille de gélatine.
- {Take of le zeste d'un citron.
- {Take of poivre.
Instructions to make Panna cotta asperge saumon:
- Préparation de la panna cotta asperge : couper les asperges en tronçons..
- Dans un bol, faire tremper les feuilles de gélatine..
- Faire chauffer le lait et la crème. Ajouter les asperges coupées en morceaux. saler, poivrer et mixer le tout..
- Hors du feu, ajouter la gélatine essorée. Mélanger et verser dans les verrines en les penchant..
- Laisser refroidir 3h au frais pour que la préparation se fige, toujours avec la verrine penchée..
- Préparation de la panna cotta saumon : Faire tremper les feuilles de gélatine dans un bol d'eau fraîche..
- Couper le saumon en petits morceaux en réservant quelques morceaux pour la décoration..
- Récupérer le zeste d'un citron..
- Mettre la crème à chauffer et ajouter la gélatine essorée hors du feu. Mélanger pour la dissoudre et ajouter les morceaux de saumon, un peu de zeste de citron et poivrer..
- Mixer le tout. Répartir dans les verrines sur la panna cotta asperge qui a figée. Laisser refroidir et mettre au frais pour figer..
- Avant de servir, décorer avec les morceaux de saumon que vous avez réservé et un peu d'aneth..
- Sur la photo j'ai commencé par la panna cotta saumon puis celle aux asperges..
So that is going to wrap it up with this special food panna cotta asperge saumon recipe. Thank you very much for reading. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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