Hachi parmentier patate douce.
Hello everybody, it's Drew, welcome to our recipe page. Today, we're going to make a special dish, hachi parmentier patate douce. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Hachi parmentier patate douce is one of the most well liked of recent trending foods in the world. It's easy, it is quick, it tastes delicious. It is appreciated by millions every day. Hachi parmentier patate douce is something that I've loved my entire life. They're nice and they look fantastic.
To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook hachi parmentier patate douce using 9 ingredients and 2 steps. Here is how you cook it.
The ingredients needed to make Hachi parmentier patate douce:
- {Make ready 400 g of patate douce.
- {Take 400 g of pommes de terre.
- {Prepare 2 of œufs.
- {Prepare of Poivre du moulin.
- {Prepare of Huile d'olive.
- {Get 350 g of viande de bœuf hache.
- {Take 350 g of chair à saucisse.
- {Make ready 40 cl of lait.
- {Take 2 c of à s persil haché.
Steps to make Hachi parmentier patate douce:
- Épluchez les légumes, lavez-les et coupez-les en gros morceaux. Mettez-les dans une grande casserole d'eau froide et faites cuire environ 15min après ébullition. Ils doivent être tendres. Pendant ce temps faites revenir, sur feu doux, la viande dans une poêle avec un filet d'huile d'olive. Laissez mijotez environ 15min à couvert, en remuant régulièrement. Une fois la viande cuire, mettez-la dans un mixeur avec 20cl de lait, le persil et les œufs. Mixez jusqu'à l'obtention d'un mélange homogène..
- Préchauffez le four à 180°C. Égouttez les légumes et écrasez-les. Ajoutez 20cl de lait et bien mélangez. Poivrez. Le mélange doit être lisse et homogène. Dans un plat à gratin, répartissez la farce dans le fond puis la purée. Egalisez bien et enfournez 15min. Servez bien chaud. #pommesdeterre #patate.
So that's going to wrap it up with this exceptional food hachi parmentier patate douce recipe. Thank you very much for your time. I am sure you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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