Gourmandises flocons d'avoine, poire et pépites de chocolat.
Hello everybody, I hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, gourmandises flocons d'avoine, poire et pépites de chocolat. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Gourmandises flocons d'avoine, poire et pépites de chocolat is one of the most well liked of current trending foods in the world. It's easy, it is fast, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. Gourmandises flocons d'avoine, poire et pépites de chocolat is something which I've loved my entire life. They're nice and they look fantastic.
To begin with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can cook gourmandises flocons d'avoine, poire et pépites de chocolat using 9 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve it.
The ingredients needed to make Gourmandises flocons d'avoine, poire et pépites de chocolat:
- {Get 100 g of farine.
- {Prepare 1 of oeuf.
- {Take 220 g of lait ribot (ou lait demi écrémé).
- {Take 1 of sachet de levure.
- {Make ready 75 g of flocons d'avoine.
- {Take 55 g of poudre d'amandes.
- {Make ready 1 of poire (que l'on peut faire caraméliser ou remplacer par une pomme, banane, raisins secs, bref ce qui nous fait envie!.
- {Make ready 50 g of cassonade.
- {Get of pépites de chocolat.
Steps to make Gourmandises flocons d'avoine, poire et pépites de chocolat:
- Préchauffer le four à 180°C. Pour cette recette, j'ai utilisé le moule lounge de Guy Demarle mais vous pouvez utiliser n'importe quel moule, notamment un moule à muffins par exemple..
- Dans un saladier ou un cul de poule, mélanger tous les ingrédients secs sauf la cassonade (farine, levure, poudre d'amandes et flocons d'avoine)..
- Dans un cul de poule, mélanger les oeufs et la cassonade. Ajouter le lait. Bien mélanger, puis ajouter les ingrédients secs. Ajouter enfin la poire préalablement coupée en petits cubes et les pépites de chocolat..
- Mettre dans les empreintes et faire cuire 20mn à 180°C. Laisser refroidir 5mn avant de démouler. Dégustez tiède, c'est un vrai régal!.
So that's going to wrap this up for this special food gourmandises flocons d'avoine, poire et pépites de chocolat recipe. Thank you very much for your time. I am sure that you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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