Monggo philippin et beignets de légumes.
Hey everyone, it is Drew, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to make a special dish, monggo philippin et beignets de légumes. It is one of my favorites. This time, I will make it a bit unique. This will be really delicious.
Monggo philippin et beignets de légumes is one of the most favored of recent trending meals on earth. It is appreciated by millions daily. It is simple, it is quick, it tastes delicious. Monggo philippin et beignets de légumes is something which I've loved my entire life. They are fine and they look wonderful.
To get started with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook monggo philippin et beignets de légumes using 21 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.
The ingredients needed to make Monggo philippin et beignets de légumes:
- {Take of Mijoté de lentilles.
- {Make ready 1 gousse of d’ail.
- {Get 5 g of gingembre frais.
- {Prepare 4 of blancs d oignons nouveaux.
- {Take 120 g of lentilles vertes.
- {Make ready 250 ml of lait de coco.
- {Take 450 ml of bouillon de légumes.
- {Make ready of Sel.
- {Make ready of Poivre.
- {Get 50 g of d’épinards.
- {Make ready of Beignets de légumes.
- {Make ready 9-10 of cas de farine.
- {Get 2 of cas de sauce soja.
- {Get 1 of cac de curry.
- {Take 1 of carotte.
- {Get 1 of courgette.
- {Get 1 of oignon rouge.
- {Take 50 ml of d’eau.
- {Take 1 of oeuf.
- {Take 1 gousse of d’ail.
- {Make ready 1 of petite patate douce.
Instructions to make Monggo philippin et beignets de légumes:
- Velouté : éplucher et mixer le gingembre, le blanc de l’oignon et l’ail. Faire revenir le tout dans une casserole avec un peu d’huile. Ajouter les lentilles puis le bouillon de légumes chaud. Laisser mijoter 15 à 20 minutes..
- Ajouter le lait de coco et laisser mijoter 10 minutes. Ajouter les épinards frais. Réserver..
- Beignets : éplucher et mixer la carotte, l’ail, l’oignon rouge, la courgette et la patate douce. Mettre dans un saladier puis ajouter la farine, le sel, le poivre. Mélanger à la main..
- Dans un ramequin, mélanger l’œuf, l’eau et la sauce soja puis verser sur les légumes. Mélanger à nouveau. Si la pâte est vraiment trop liquide, ajouter un peu de farine..
- Faire chauffer de l’huile dans une poêle et faire cuire une louche de pâte. Retourner et faire dorer l’autre côté. Réserver sur du papier absorbant..
- Dresser l’assiette et déguster. Vous pouvez saupoudrer de gomasio le mijoté..
So that's going to wrap it up with this special food monggo philippin et beignets de légumes recipe. Thank you very much for reading. I am confident you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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