Gratin de pâtes, butternut & cheddar.
Hello everybody, I hope you are having an amazing day today. Today, we're going to prepare a special dish, gratin de pâtes, butternut & cheddar. It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Gratin de pâtes, butternut & cheddar is one of the most well liked of current trending foods in the world. It's easy, it's fast, it tastes delicious. It is appreciated by millions every day. Gratin de pâtes, butternut & cheddar is something that I've loved my whole life. They're fine and they look wonderful.
To get started with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook gratin de pâtes, butternut & cheddar using 10 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve it.
The ingredients needed to make Gratin de pâtes, butternut & cheddar:
- {Take of butternut.
- {Take of pâtes crues.
- {Make ready of parmesan.
- {Get of cheddar.
- {Take of chapelure.
- {Prepare of oignon.
- {Prepare of d'huile d'olive.
- {Take of romarin.
- {Get of sel.
- {Prepare of poivre.
Instructions to make Gratin de pâtes, butternut & cheddar:
- Commencer par éplucher, vider et couper la butternut en petits cubes..
- La faire cuire dans un grand volume d'eau bouillante salée pendant environ 20 minutes. La réduire en purée et réserver..
- Dans une poêle, faire revenir les oignons avec un peu d'huile d'olive et le romarin. Réserver..
- Cuire les pâtes comme indiqué sur le paquet. Réserver et garder environ 6cl d'eau de cuisson de côté..
- Mélanger ensuite la purée de butternut avec les oignons et cette eau de cuisson. Saler, poivrer. Ajouter les pâtes et la moitié de chaque fromage. Bien mélanger..
- Préchauffer le four à 200°C..
- Graisser très légèrement un ou plusieurs moules à gratin et y déposer l'appareil..
- Mélanger le reste de fromage avec la chapelure et parsemer sur les plats..
- Enfourner pour environ 15 minutes..
So that's going to wrap it up for this exceptional food gratin de pâtes, butternut & cheddar recipe. Thank you very much for reading. I am confident that you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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