Petites seiches à la tomate.
Hello everybody, it is Louise, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, petites seiches à la tomate. One of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Petites seiches à la tomate is one of the most well liked of recent trending foods in the world. It is easy, it is quick, it tastes delicious. It's appreciated by millions daily. They're nice and they look wonderful. Petites seiches à la tomate is something which I have loved my entire life.
To begin with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook petites seiches à la tomate using 9 ingredients and 4 steps. Here is how you can achieve it.
The ingredients needed to make Petites seiches à la tomate:
- {Make ready 400 g of petites seiches congelées.
- {Get 1 of petit oignon.
- {Make ready 1 gousse of d’ail.
- {Make ready 2 cc of concentré de tomates.
- {Get 1 CS of cognac.
- {Take 1 of petite boîte de tomates concassées.
- {Make ready of Piment d’espelette.
- {Take of Sel.
- {Get of Huile d’olive.
Steps to make Petites seiches à la tomate:
- Mettre les petites seiches congelées dans le faitout jusqu’à ce qu’elles soient décongelées et vider toute l’eau qui se trouvent dans le faitout mais gardez la de côté Réserver les seiches et maintenir au chaud.
- Peler et hacher l’ail et l’oignon Les faire revenir dans la sauteuse avec un peu d’huile d’olive Ajouter le concentré de tomates (dilué avec 1 peu d’eau de cuisson) Puis la CS de cognac Bien mélanger Ajouter enfin la tomate en boîte, cuire 5 minutes.
- Rajouter les petites seiches Le sel, le piment d’espelette Et poursuivre la cuisson à feu doux 15-20 minutes Surveiller pour que la sauce n’accroche pas et que les seiches ne deviennent pas caoutchouteuses.
- Servir avec un riz basmati Bonne dégustation 🤗.
So that is going to wrap this up for this exceptional food petites seiches à la tomate recipe. Thank you very much for reading. I'm confident you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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