Omelette aux asperges sauvages.
Hey everyone, I hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, omelette aux asperges sauvages. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Omelette aux asperges sauvages is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It is simple, it's quick, it tastes delicious. It is appreciated by millions daily. Omelette aux asperges sauvages is something which I've loved my entire life. They're nice and they look wonderful.
To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook omelette aux asperges sauvages using 4 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve that.
The ingredients needed to make Omelette aux asperges sauvages:
- {Make ready 500 g of d’asperges sauvages.
- {Get 12 of œufs.
- {Get of Persil.
- {Prepare of Sel.
Steps to make Omelette aux asperges sauvages:
- Faites bouillir un grand faitout d’eau salé.
- Pendant ce temps équeutez les asperges sauvages et rincez-les à l’eau froide.
- Une fois équeutées, et rincées, plongez-les dans l’eau bouillante environ 5 minutes pour qu’elles gardent un léger croquant,.
- Egoutez-les et plongez-les de suite dans un grand volume d’eau avec des glaçons pour fixer le vert,.
- Battez vos oeufs en omelette, ajoutez le persil et le sel puis vos asperges.
- Dans une poêle légèrement beurrée ajoutez l’omelette avec vos asperges, Laissez cuir à feux très doux 5 à 7 minutes,.
- Prenez une assiette un peu plus grande que votre poêle puis retournez délicatement l’omelette, Replacez votre omelette dans la poêle pour cuire l’autre côté,.
- Une fois cuite entièrement mettez-la dans une assiette et dégustez !.
- Pour ramasser vos asperges sauvages regardez dans les champs autour de chez vous, prenez un peu de temps pour les ramasser et vous dégusterez encore plus votre omelette !.
So that's going to wrap it up with this special food omelette aux asperges sauvages recipe. Thanks so much for your time. I am sure you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment