Skip to main content

Recipe of Any-night-of-the-week Pasta primavera

Pasta primavera.

Pasta primavera

Hey everyone, I hope you are having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, pasta primavera. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Pasta primavera is one of the most favored of current trending foods on earth. It's appreciated by millions daily. It is simple, it's quick, it tastes delicious. Pasta primavera is something which I've loved my whole life. They are fine and they look wonderful.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook pasta primavera using 11 ingredients and 9 steps. Here is how you cook that.

The ingredients needed to make Pasta primavera:

  1. {Take 160 g of penne crues (ou autres pâtes courtes).
  2. {Get 75 g of petits pois frais (ou surgelés).
  3. {Get 75 g of fèves (surgelées).
  4. {Get 1 botte of ou un bocal d'asperges vertes.
  5. {Make ready 25 g of copeaux de parmesan.
  6. {Prepare 1 gousse of d'ail.
  7. {Take of zestes de citron jaune + 1 filet de jus.
  8. {Make ready 3 of feuilles de menthe.
  9. {Take of sel.
  10. {Prepare of poivre.
  11. {Take of huile d'olive.

Steps to make Pasta primavera:

  1. Commencer par laver et couper les asperges en tronçons (ou juste les couper si vous prenez en bocal) en réservant les pointes pour le dressage..
  2. Faire bouillir de l'eau avec un peu de sel. Y plonger les petits pois, les fèves et laisser cuire environ 10 minutes..
  3. Au bout des 10 minutes, dans la même casserole, ajouter les asperges et prolonger la cuisson de 5 minutes. Il faut que les légumes restent al dente (un peu croquants). Si vous avez choisi des asperges en boîte zappez cette étape, vous les réchaufferez simplement dans la poêle à la fin..
  4. Remplir un saladier d'eau froide et y réserver les légumes pour stopper la cuisson..
  5. Garder l'eau de cuisson des légumes à ébullition et y cuire les pâtes. Idem, il faut qu'elles soient al dente..
  6. Peler et hacher l'ail. Le faire revenir dans une poêle avec de l'huile d'olive..
  7. Ajouter les légumes ainsi que les pâtes égouttés. Assaisonner avec sel et poivre. Mélanger délicatement..
  8. Hors du feu, ajouter le zeste de citron et arroser d'un filet de jus..
  9. Disposer les pointes d'asperges réservées précédemment. Servir bien chaud en parsemant de copeaux de parmesan et quelques feuilles de menthe..

So that's going to wrap it up with this special food pasta primavera recipe. Thanks so much for your time. I'm confident you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Step-by-Step Guide to Make Favorite Crêpes facile

Crêpes facile . Découvrez cette recette de crêpes très rapide à préparer. Une recette simple très classique qui, grâce à sa quantité d'oeufs, ne nécessite aucun repos de la pâte. C'est une amie bretonne qui m'a donné ses secrets. In a blender, process all the ingredients until the batter is smooth. Blend: Create the crepe batter by combining all ingredients in a blender. Unlike pancake batter, there should be no lumps in the crepe batter. Hey everyone, it is Jim, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to make a special dish, crêpes facile. One of my favorites. This time, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious. Crêpes facile is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It's easy, it is fast, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. Crêpes facile is something that I have loved my entire life. They're fine and they look fantastic. Découvre

Easiest Way to Prepare Speedy Tartiflete

Tartiflete . Hey everyone, it's me, Dave, welcome to our recipe site. Today, we're going to make a special dish, tartiflete. It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious. Tartiflete is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It is simple, it is fast, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. Tartiflete is something that I've loved my entire life. They're nice and they look wonderful. To get started with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can have tartiflete using 8 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it. The ingredients needed to make Tartiflete: {Prepare of Patates. {Make ready of Reblochon. {Take of Crème fraiche entière. {Get of Vin blanc. {Take of Oignon. {Take of Poitrine. {Get of Ail. {Take of Optional :Chou-fleur séché au fou

Recipe of Perfect Gaufres marbrées au chocolat

Gaufres marbrées au chocolat . Gaufres marbrées chocolat - vanille. [Petit plaisir] Ressortir le gaufrier, c'est toujours une bonne idée ?? Une fois que celui-ci est bien chaud, déposez irrégulièrement de l'appareil à gaufre vanille et à gaufres chocolat dans les alvéoles, afin d'obtenir un joli marbrage. Pendant que le gaufrier chauffe, fouetter la crème en chantilly avec le sucre glace. Faites fondre doucement le chocolat cassé en morceaux au micro-ondes ou au bain-marie. Séparez la pâte à gaufres dans deux bols. Dans l'un des bols, ajoutez le chocolat fondu et mélangez. Hey everyone, I hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, gaufres marbrées au chocolat. It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious. Gaufres marbrées au chocolat is one of the most well liked of current trending f