Pâte sablée et sucrée pour tartelettes.
Hello everybody, I hope you're having an amazing day today. Today, we're going to make a distinctive dish, pâte sablée et sucrée pour tartelettes. One of my favorites. This time, I will make it a bit unique. This will be really delicious.
Pâte sablée et sucrée pour tartelettes is one of the most well liked of current trending foods on earth. It is enjoyed by millions every day. It is easy, it is fast, it tastes yummy. They are fine and they look fantastic. Pâte sablée et sucrée pour tartelettes is something which I have loved my whole life.
To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook pâte sablée et sucrée pour tartelettes using 6 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.
The ingredients needed to make Pâte sablée et sucrée pour tartelettes:
- {Take 250 g of farine.
- {Take 125 g of beurre.
- {Get 70 g of sucre.
- {Prepare 2 of càs vanille.
- {Prepare 2 of jaunes d'œufs.
- {Take 1 of pincée de sel.
Instructions to make Pâte sablée et sucrée pour tartelettes:
- Mettez le beurre et le sucre dans un saladier, battez le mélange, ajoutez le jaune d'œuf et continuez..
- Mélangez les ingrédients secs bien..
- Ajoutez les ingrédients secs au saladier, ramassez sans pétrir. Formez une boule, filmez avec un papier transparent alimentaire. Laissez reposer 30 min..
- Étalez la pâte avec le rouleau, mettez la pâte sur le rouleau, mettez les moules sur le même plan, placez la pâte sur les moules, et passez le rouleau pour tracer..
- Appuyez sur la pâte pour prendre la forme des moules, piquez avec la fourchette et mettez au réfrigérateur 20 min..
- Enfourner à 200 degré pour 20 min..
- Laissez tiédir et démoulez..
- Bonne dégustation 🤤👍💗.
So that is going to wrap this up for this special food pâte sablée et sucrée pour tartelettes recipe. Thank you very much for your time. I'm sure you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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